Çocuklarımızın ve tüm Özen Park ekibinin beslenmesi, sağlık ve doğallık odaklı bir yaklaşımla hazırlanır. Yalnızca katkı maddesiz, el yapımı ve mevsiminde taze ürünler kullanarak, onların gelişimine en iyi şekilde katkı sağlarız.
Yemeklerimizi ihtiyacımız olan besinleri dengeli bir şekilde almasına olanak tanıyacak şekilde, anne eliyle hazırlarız. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün hem lezzet alabileceğimiz hem de enerjimizi koruyabileceğimiz besinler tüketiriz.

Beslenme programımızda kurumumuza özel hazırlanan ilik-kemik suyu, kasap et ürünleri, basmati pirinç, köy sütünden yapılmış ev yoğurdu, mutfağımızda hazırlanan ekmek, hoşaf, meyve suları, turşular ve temiz içerikli markalar tercih edilir. Yemeklerimizde rafine şeker ve glutenli un kullanmayız.
Bahar ve Yaz aylarında ise tüm okul olartak, her Cuma bahçemizde el emeğiyle hazırladığımız piknikler yaparız. Mangaldan mısıra, salatadan dondurmaya kadar pek çok el yapımı gıdayla, eğlenerek ve tabiki doğayı deneyimleyerek tamamlarız.
Gıda hassasiyeti veya alerjisi bulunan çocuklar için beslenmenin önemini biliyoruz. Bu konuda çocuğun duygusal açıdan huzurunu da sağlayarak, okul-aile işbirliğiyle faydalı çözümler üretebiliriz.








